Tilausajot Suomeen ja ulkomaille

Ryhmämatkoja pitkällä kokemuksella

Linja-autoliikenne Oy Rytkönen & Co palvelee tilausajoissa kaikenkokoisia ryhmiä. Kun tie vie lähelle tai kauas, olemme luotettava matkakumppani. Teemme tilausajoja ympäri Suomen sekä Pohjoismaissa ja Baltiassa sopimuksen mukaan.

Tarjoamme apua myös aikataulujen reittien suunnittelussa, jolloin matka toteutuu onnistuneesti. Haluamme tarjota asiakkaillemme ikimuistoisia ja antoisia reissuja. Matkalla kokenut ja ammattitaitoinen kuljettaja palvelee, kuuntelee asiakkaiden toiveita ja varmistaa turvallisen matkustuskokemuksen.

Räätälöidyt ryhmämatkat

Järjestämme erilaisia ryhmämatkoja yhteistyössä matkatoimisto Matkarastin kanssa. Valikoimaamme kuuluvat esimerkiksi risteilyt, kierto- ja hotellimatkat. Kysy ryhmänne tarpeisiin räätälöityä matkaa!

Viihtyisät ja nykyaikaiset autot

Kalustoomme kuuluu 26 nykyaikaista ja hyvinvarusteltua autoa, joista löytyy sopiva ajoneuvo jokaiselle ryhmälle. Meillä on 17–64paikkaisia tilausajobusseja, joissa on videot, DVD, WC ja ilmastointi, jonka ansiosta auto pysyy viileänä lämpimänä kesäpäivänäkin.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Meidän kanssamme matkustaminen on mieluisaa. Voitte ottaa mukavan asennon penkissänne sekä nauttia ja rentoutua maisemien lipuessa ohi. Ota meihin yhteyttä jo matkan suunnitteluvaiheessa, niin tehdään yhdessä ikimuistoinen reissu!