Korkeaa laatua bussikuljetuksiin

Ensiluokkaista kuljetuspalvelua

Linja-autoliikenne Oy Rytkönen & Co antaa asiakkailleen laatulupauksen joukkoliikennelain 48 § mukaisesti. Valvomalla omaa toimintaamme jatkuvasti varmistamme jokaisen laatulupauksen kohdan toteutumisen.

Tavoitteemme on tarjota asiakkaille korkealaatuisia bussikuljetuksia joka päivä. Turvallista matkaa kaikille teille!

Ota yhteyttä ja kysy lisää.

Tarjottavat liikennepalvelut

Liikennöimme reittiliikennettä Savossa ja Pohjois-Pohjanmaalla. Reittiliikenteen aikataulut löytyvät Matkahuollon verkkosivuilta tai Walttiliikenteen aikatauluista. Lisäksi hoidamme kuntien ja kaupunkien sopimusliikennettä, kuten koululaiskuljetuksia. Tilausajoliikennettä harjoitamme sopimuksen mukaan ympäri Suomen sekä Pohjoismaissa ja Baltiassa.

Palveluista ja niiden muutoksista tiedottaminen

Reittiliikenteen muutoksista ilmoitetaan Matkahuollon verkkosivuilla. Tilausajo- ja sopimusliikenteen muutoksista tiedotamme yhdessä asiakkaan kanssa muutoksien vaatimalla tavalla. Bussimatkan aikana mahdollisista aikataulumuutoksista yms. saa tietoa kuljettajalta.

Asiakastyytyväisyyden mittaaminen

Asiakastyytyväisyys on meille erittäin tärkeää. Voit antaa meille palautetta joko suoraan soittamalla tai yhtiömme nettisivujen palautelomakkeen kautta.

Valitusten käsittely, hinnan palautus, sopimuksen purku ja vahingonkorvaus

Käsittelemme kaikki meille tulleet asiakaspalautteet mahdollisimman nopeasti ja olemme asiakkaaseen yhteydessä. Mahdolliset hinnanalennukset tai vahingonkorvaukset käsittelemme tapauskohtaisesti.

Matkaliput ja niiden hinnat

Reittiliikenteessä maksuksi käyvät kaikki Matkahuollon myymät liput sekä busseissa käteisellä myytävät kertaliput. Matkakortteja voidaan ladata busseissa käteisellä rahalla. Matkalippujen hinnat ja alennukset määräytyvät liikennöitsijän hinnoittelun mukaisesti ja Walttiliikenteessä vyöhyketaksan mukaisesti.

Informaatio- ja lippujärjestelmät

Liikennöimämme vuorot kuuluvat Matkahuollon informaatiojärjestelmään. Käytössämme ovat Matkahuollon lippujärjestelmät. Toimistomme palvelee arkisin, soita ja kysy lisää!

Bussit

Bussikalustomme koostuu 50–64-paikkaisista tilausajobusseista sekä 25–30-paikkaisista pienoisbusseista. Kaikissa busseissa on turvavyöt ja alkolukot. Autokalustoamme huolletaan säännöllisesti omassa huoltokorjaamossamme.

Vammaisten ja liikuntarajoitteisten matkustajien palvelut

Kuljettajamme avustavat liikuntarajoitteisia matkustajia mahdollisuuksien mukaan autoon nousemisessa ja autosta poistumisessa. Reitti- ja tilausajoliikenteessä olevissa busseissamme ei ole pyörätuolipaikkoja tai muita erikoisvarusteita liikuntarajoitteisille henkilöille.

Henkilöstö

Ammattitaitoinen ja osaava henkilöstömme on yhtiömme voimavara. Ylläpidämme henkilökuntamme ammatillista pätevyyttä säännöllisillä koulutuksilla.